06 4343 40 10

Privacybeleid

B&O Totaalbouw neemt de privacy van zijn klanten, relaties en websitebezoekers heel serieus. Je persoonlijke gegevens zal ik dan ook nooit aan derden doorgeven of verkopen. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Onze gegevens:

B&O Totaalbouw
https://bototaalbouw.nl
info@bototaalbouw.nl
Penningweg 32B
4879 AG Etten-Leur
+31 (0)6 4343 40 10
KvK 75186403

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bij het bezoeken van onze website verstrek je allerlei gegevens. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Hieronder zie je gegevens die verwerkt kunnen worden, afhankelijk van welke diensten en welke functies op deze website je gebruikt:

  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaattype
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website verzamelt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerk ik persoonsgegevens

B&O Totaalbouw verwerkt geen persoonsgegevens.

Geautomatiseerde besluitvorming

B&O Totaalbouw neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld ikzelf of een medewerker van mijn bedrijf) tussen zit.

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens

B&O Totaalbouw bewaart geen persoonlijke gegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden

B&O Totaalbouw deelt geen informatie aan derden.

Wij maken gebruik van de volgende leveranciers die persoonsgegevens verwerken, met wie elk verwerkersovereenkomst is afgesloten (indien beschikbaar):
  • Google Analytics – Bezoekersstatistieken
Cookies of vergelijkbare technieken

De website van B&O Totaalbouw gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Functionele cookies

Dit zijn cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden.

Analytische cookies

B&O Totaalbouw gebruikt Google Analytics om bezoekersaantallen en -gedrag op mijn website in kaart te brengen. Met als doel de website en jouw gebruikerservaring te verbeteren. De gegevens die Google Analytics hiervoor verzamelt en bewaart zijn de geanonimiseerde IP-adressen van websitebezoekers. Bewaartermijn: 26 maanden.

Cookies uitschakelen en/of verwijderen

Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Mogelijkheden die je hierin hebt:

Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties. Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden Je kunt geplaatste cookies altijd verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein. Meer informatie over cookies:

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

B&O Totaalbouw bewaart geen gegevens en kunnen daardoor ook niet ingezien worden.

Hoe ik persoonsgegevens beveiligd heb

B&O Totaalbouw neem de bescherming van jouw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via info@bototaalbouw.nl

Je persoonsgegevens zijn op de volgende manieren beveiligd:

Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. TLS (voorheen SSL): de gegevens die jij verstrekt via mijn website worden verstuurd via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan het voorvoegsel ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 26 november 2019 en kan op ieder moment gewijzigd worden.