06 4343 40 10 info@bototaalbouw.nl

RECENSIES

B&O TOTAALBOUW

Recensies

Hieronder hebben wij enkele recensies van onze klanten.

 

Superblij zijn wij met de nieuwe badkamer die B&O Totaalbouw voor ons heeft gezet. Goede communicatie en zeer nette/vakbekwame mensen! Denken verder dan de tekening en gaan voor het beste eindresultaat. Dankzij Jeroen en zijn team hebben wij onze droom badkamer die nog jaren mee zal gaan.

Fam. van de Louw

Project badkamer Etten-Leur 2

We hebben vorig jaar door B&O Totaalbouw onze volledige zolderverdieping laten verbouwen. Dit is ons uitermate goed bevallen. Het woord totaalbouw is ook echt op alle fronten tot zijn recht gekomen. B&O heeft ons vanaf het begin tot het eind “ontzorgt”, ze hebben ons geholpen in het maken van de juiste keuzes, de offerte wat scherp geprijsd en liet ruimte tot overleg over zaken die we in het werk tegen zouden komen. Ze hebben ons dagelijks een update gegeven van de planning en voortgang. Maar wat het meeste bijblijft was de enorme betrokkenheid van de vaste club aan werkers bij ons project. De inzet en kwaliteit die zij leveren was

Fam. Farla

Project dakkapel Breda

Wij hebben een aanbouw laten plaatsen door B&O Totaalbouw, geheel zoals besproken en volgens planning. B&O denkt mee met de klant, hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijke eigenaar en medewerkers en altijd bereikbaar voor vragen. Wij raden B&O Totaalbouw iedereen aan!

Fam. Kruit

Project aanbouw Etten-Leur

voor meer informatie bekijk de contactpagina

contact

ALLROUND TIMMERMAN

LEES MEER

 

TIMMERMAN

LEES MEER